Kinderdisco

Praktisch

Een kinderDJ & dans-animator komt met veel enthousiasme jullie podium onveilig maken. Hierbij wordt 100% ingezet op een interactieve show waarbij de kinderen niet kunnen blijven zitten. Tijdens een kinderdisco worden dans & spel afgewisseld zodat de interactie met de kinderen wordt vergroot.

Doelgroep

Uiteraard zijn kinderdisco's voor kinderen. Dit wil niet zeggen dat ouders niet mee kunnen genieten of mee betrokken worden. Het is een feest voor jong & oud! Er wordt een focus gelegd op kinderen tussen 6 en 16 jaar. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten i.v.m. de leeftijd.

soorten Evenementen

Een kinderdisco kan op bijna ieder evenement aanwezig zijn! Afhankelijk van het evenement passen wij de show aan zodat deze perfect past in uw setting. Een kleine greep uit de locaties waar we allemaal al gestaan hebben: (kinder)festivals, markten, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, jeugdverenigingen, dorpsfeesten, braderijen, ...

Kostprijs

Een kinderdisco van één uur heb je al op uw evenement voor 200€ (excl. vervoerskosten) Voor jeugdverenigingen en scholen geven we graag een korting van 25€. Deze prijzen genieten beide van een btw vrijstelling.

Klaar voor een feestje?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een reservering. Wij helpen u graag verder.

Je bericht is verstuurd!
In tussentijd kan je al lekker opwarmen voor de kinderdisco: