Interactieve Kinderdisco

Kinderdisco huren?

Een kinderDJ & dans-animator komt met veel enthousiasme jullie podium onveilig maken. Hierbij wordt 100% ingezet op een interactieve show waarbij de kinderen niet kunnen blijven zitten. Tijdens een kinderdisco worden dans & spel afgewisseld zodat de interactie met de kinderen wordt vergroot. Hierdoor is een kinderdisco de ideale kinderanimatie voor uw evenement.

Neem contact op

Doelgroep?

Uiteraard zijn kinderdisco's een kinderanimatie. Echter wilt dit niet zeggen dat ouders niet mee kunnen genieten of mee betrokken worden. Het is een feest voor jong & oud! Er wordt een focus gelegd op kinderen tussen 6 en 16 jaar. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de wensen van de klanten i.v.m. de leeftijd.

Soort evenementen

Een kinderdisco kan op bijna ieder evenement aanwezig zijn! Afhankelijk van het evenement passen wij de show aan zodat deze perfect past in uw setting. Een kleine greep uit de locaties waar Kidsdisco.be allemaal al gestaan heeft: (kinder)festivals, markten, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, jeugdverenigingen, dorpsfeesten, braderijen, ...

Kostprijs?

Deze start vanaf 245€ (excl. vervoerskosten & excl. BTW). Neem contact op voor meer informatie over onze pakketten.

Klaar voor een te gekke kinderdisco?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een reservering. Wij helpen u graag verder.

Je bericht is verstuurd!
In tussentijd kan je al lekker opwarmen voor de kinderdisco:
Cover image of video: Bewegen is gezond
Druk op de bovenstaande afbeelding om even te oefenen.