Professor Snor & Experimento

Een knotsgekke kindershow!

De slimme Professor Snor en zijn speelse en pientere assistent Experimento zijn gek op wetenschap. Ze experimenteren er op los met grappige en boeiende proefjes. De experimenten van de professor en Experimento zijn niet alleen leuk om naar te kijken, de kinderen nemen ook actief deel aan de proefjes. Zo vernemen ze allerlei verrassende en leuke weetjes. De proefjes worden afgewisseld met diverse sfeervolle items: muziek, spel, goochelen, dans...

Neem contact op

Doelgroep?

De kindershow is gericht op kinderen tussen 5 en 12 jaar. We zijn er bovendien zeker van dat andere leeftijden meer dan geboeid zullen blijven kijken met de grappige en leuke proefjes.

Soort evenementen

Professor Snor & Experimento komen naar verjaardags-, lente- en communiefeesten, … Het ‘feestvarken’ krijgt bijzondere aandacht en ontvangt het unieke 'diploma van de wetenschap'!
Of wat dacht je van iets speciaals aan te bieden op je bedrijfs- of dorpsfeest?

Kostprijs?

Een kindershow van Professor Snor & Experimento kan je al huren vanaf 320€ voor 1 uur (excl. vervoerskosten). Deze prijzen genieten van een btw vrijstelling.

Graag een extraatje bij jullie kindershow?

Zeker en vast! We werken met plezier voor jullie een animatiepakket uit. Enkele voorbeelden; de knotsgekke Professor met aansluitend een knallende Kinderdisco of de Professor met stoere glittertattoo’s? We luisteren graag naar jullie wensen.

Klaar voor een te gekke kindershow?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een reservering. Wij helpen u graag verder.

Je bericht is verstuurd!
In tussentijd kan je al lekker opwarmen voor de show:
Cover image of video: Bewegen is gezond
Druk op de bovenstaande afbeelding om even te oefenen.